Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód z kruszonki
- 20 g masła, niesolonego
-
40
g herbatników digestive
of 40 g herbatników - 20 g orzechów, całych (np. orzechy laskowe, orzechy włoskie, pistacje, migdały)
-
20
g brązowego cukru
of 20 g miodu
Nadzienie
- 300 g serka kremowego
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 60 g cukru
-
1 ½
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego - 1 szczypta soli
- 2 jajka
- 400 g wody
Wierzch
- 200 g czerwonych owoców jagodowych, mieszanych, świeżych lub mrożonych
- 40 g cukru
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini serniczki z purée z mango z Varomy
3 Std.
Truskawkowy deser warstwowy
2h
Trifle wiśniowe z ciastkami cantuccini
3 Std. 50 Min
Deserki amaretti
3 Std. 50 Min
Deser waniliowy z musem truskawkowym
25min
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
3 Std. 40 Min
Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym
3 Std. 30 Min
Serniczki nowojorskie w słoiczkach
2 Std. 40 Min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3 Std. 40 Min
Serniczki Oreo®
3 Std. 30 Min
Panna cotta
3u. 15min
Brazylijskie banoffee
1 Std. 25 Min