Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stachelbeerkompott
- 200 g Apfelsaft
- 150 g Wasser
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zucker
-
1
EL Vanillezucker
of 1 EL Tahitiblüten Mischung "Feine Prise" (siehe Hintergrundinfo) - 15 g Maisstärke
- 500 g Stachelbeeren
Mandelcreme
- 150 g Apfelsaft
- 100 g Mandeln, geschält
- 20 g Öl (z.B. Macadamianussöl oder Marillenkernöl)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1010 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Johannisbeergelee
25 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Stachelbeer-Crumble
1 Std. 10 Min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 Min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Brombeergelee
1h
Quitten-Rotkohl
1h 20min
Quitten-Orangen-Eis
8 Std. 40 Min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3 Std.
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h