Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 60 g Mehl
- 40 g Speisestärke
- 1 ½ TL Weinstein-Backpulver
- 100 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 500 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 EL Orangensaft
- 80 g Erdbeerkonfitüre
- 750 g Erdbeeren, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1306 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
10 Std. 30 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2 Std. 30 Min
Nuss-Sahne-Torte
8 Std.
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3h
Maulwurfkuchen
2 Std. 30 Min
Käsesahnetorte mit Mango
8 Std.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Basic-Käsekuchen
10h
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 godz. 30 min