Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 400 g di bietole, le foglie
- 300 g di spinaci freschi, le foglie
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3289 kJ / 786 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 85.6 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2h 30 min
Farfalle all'uovo
1h
Ravioloni verdi di mare
1 godz. 5 min
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1h 30min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Tortelli verdi
3h 30min
Tortellini in brodo
1h 20 min
Zuppa imperiale
1h
Cappelletti reggiani
2h
Passatelli
45min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min