Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
- 500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 20962 kJ / 5010 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 534.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Confettura di fichi
1h
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Pesche sciroppate
721h 20min
Funghetti sott'olio
721h
Confettura di albicocche
1sa 30 dk
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Pomodorini al naturale
1h
Confettura di prugne
45 dk
Cipolline sott'olio
361h 10min