Peperoncini farciti sott'olio
TM5 TM6

Peperoncini farciti sott'olio

5.0 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
  • 500 g di aceto di vino bianco
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
  • 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
  • 500 g di olio extravergine di oliva

Voeding
per 1 Ricetta completa
Calorieën
20962 kJ / 5010 kcal
Eiwitten
39 g
Koolhydraten
11.7 g
Vetten
534.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten