Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de carne de res en cubos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en rebanadas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina y un poco más para espolvorear
- 400 g de harina
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de res
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birria
14 godz.
Hojaldre
1h 20 min.
Pasta Timballo
Geen beoordelingen
Frittata al vapor con chícharos y salmón ahumado
45min
Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado
5h
Helado de frijol dulce (Anko)
10h 10min
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 godz. 30 min
Pasta fresca de jitomate
Geen beoordelingen
Mole amarillo
35 min
Esquites asados de Coyoacán
30 min.
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Mole de olla
35 min