Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de carne de res en cubos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en rebanadas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina y un poco más para espolvorear
- 400 g de harina
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de res
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole Blanco
1 Std.
Chile relleno de mariscos
1h 30min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2 Std. 40 Min
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2h
Frijoles charros
25 min
Escalopines al marsala con champiñones
20min
Habas con costillas y embutidos de cerdo
25 Std.
Almejas a la portuguesa
25 min
Malteada de pan de muerto
5 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55 min
Mole de olla
35 min
Caldo de res
1 Std. 15 Min