Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 100 g de queso emmental, en trozos
- 200 g de cebolla, rebanada
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
Masa
- 170 g de agua
- 30 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina
- 100 g de harina de trigo integral
- 1 cucharada de romero fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1566 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min
Baguette
3h 45min
Pan de queso feta y aceitunas
1h 20min
Bagels
2h
Pan rápido
1h 35min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Baguette
10u. 40min
Bollitos de albahaca y parmesano
2h 50min
Focaccia de jitomate
1 Std.
Grissinos (Palitos de pan)
1 Std.
Masa para pasta fresca
1 Std.
Focaccia - Demo presentadores
35 Min