![Focaccia con cebolla, aceitunas y romero Focaccia con cebolla, aceitunas y romero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E8DD62E-775D-4CE6-BB49-22F29E518E60/Derivates/EE688D4F-8958-4064-8305-E0E83765BD3E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 100 g de queso emmental, en trozos
- 200 g de cebolla, rebanada
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
Masa
- 170 g de agua
- 30 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina
- 100 g de harina de trigo integral
- 1 cucharada de romero fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1566 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de brioche
5h
Bagels
2h
Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada
2h
Casitas de jengibre
1h 30min
Pan pita
1óra 50p
Pan pita
1óra 50p
Merengue francés con cocoa
2h 10min
Panqué de miel
2h 30min
Focaccia - Demo presentadores
35min
Focaccia de jitomate
1h
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Baguette
3h 45min