Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
-
250
g de queso provolone en trozos
of 250 g de mozzarella de barra en trozos - 400 g de tomates maduros en trozos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 10 g de alcaparras
- 5 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 8 filetes de anchoa en aceite, escurridos (reserve el aceite para la masa)
Masa
- 50 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina integral
- 100 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de orégano seco
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 9.21 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 4.83 g
- Vezels
- 5.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza con borde relleno de queso
1h
Pizza wraps
1h
Pizza 2 sabores
30min
Pizza integral de pollo al ajillo y verduras
40min
Calzone con pimientos y chorizo
2 godz.
Batatas rellenas agridulces
1 godz. 20 min
Pizza integral con berenjena asada picante
50min
Mug cake de limón y almendra
20min
Pizza integral con tomates cherry, rúcula y mozarella fresca
40min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Pizza César
1 Std. 40 Min