Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar glas
- 150 g crema de orujo
- 2 cucharadas de muesli crujiente (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 789 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 1.13 g
- Koolhydraten
- 8.79 g
- Vetten
- 15.09 g
- Vezels
- 0.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta a los tres chocolates
4 godz. 40 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1sa 20 dk
Panna cotta de turrón de Jijona
3 godz. 10 min
Tarta de turrón
1sa 20 dk
Tarta de queso marmolada
4h 30min
Paté marinero
5 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Tarta de violetas (Madrid)
4h 45min
Milhojas de salmón ahumado
3 godz. 15 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4 Std. 20 Min
Panna cotta a la crema de whisky
2u. 45min