Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de leche
- 50 g de mantequilla
- 75 g de azúcar
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 250 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 6 lonchas de jamón cocido (en trozos)
- 8 palitos de cangrejo
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 30 g de mantequilla fundida
- 6 lonchas de queso manchego semicurado
- 6 lonchas de queso de cabra
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1299 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 14.52 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza 2 sabores
30min
Bocaditos de pizza y pepperoni
1 godz. 15 min
Pan picnic de tres sabores
1h 30 min
Panecillos de leche con relleno de atún y maíz
10 min
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Pan de jamón
2h
Panzerotti a la romana
1h
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40 min
Rollo de pan mediterráneo
3j
Bollos de manteca (Andalucía)
1j 10 menit
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1h 30 min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2h 10 min