Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g Wasser
-
20
g frische Germ
of 2 TL Trockengerm (8 g) - 20 g Zucker
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Ei, mit 1 TL Wasser verquirlt
- ½ EL Sesamsamen, zum Bestreuen
- ½ EL Kümmelsamen, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Italienisches Weißbrot
1 Std. 10 Min
Türkisches Fladenbrot
1sa 50 dk
Fladenbrot - Pide
1sa 50 dk
Za´atar-Brot
1h 40min
Sesamkringel - Simit
2hod. 10min
Würziges Fladenbrot
1h 40min
Orient-Fladenbrote
1 Std.
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Fladenbrot
2 godz.
Pfannenbrot
1 godz. 5 min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 min