Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
TM5 TM6

Danesi alle pesche (di Luca Montersino)

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta brioches

  • 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
  • 90 g di uova
  • 30 g di tuorli d'uovo
  • 80 g di cubetti di ghiaccio
  • 70 g di zucchero semolato
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
  • 5 g di sale
  • farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)

Termine della preparazione

  • 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
  • 1 uovo, sbattuto per spennellare
  • 100 g di gelatina neutra

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
1000 kJ / 239 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
42 g
Vetten
6 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten