![Danesi alle pesche (di Luca Montersino) Danesi alle pesche (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A99C55CE-64F0-4A50-B05C-F970A8E664BC/Derivates/19F37EC5-F35A-4AA0-98D2-292AB36C48AB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo, sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1000 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amaretti sardi
45 min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Crema Bimby ®
45 min
Cono graffa
1 godz.
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Pan di Spagna
1h 50 min
Bignè cake
4h
Tortine dell'amore
1h 40min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Mini flan al pan di Spagna
2h 45min
A ‘ngornata
2ч. 20 мин.