Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero di canna
- 1 limone, solo la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 150 g di farina di mais
- 100 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 150 g di uvetta, ammollata nel rum e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti di mais
40 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7hod.
Fugassa veneta
4h
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1 godz. 30 min
Biscotti cioccolato e nocciole
35 Min
Zaleti
1 Std.
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Biscottini all'arancia e muesli
1 Std.
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1h 35min
Biscotti alla nocciola
2 godz.
Biscotti integrali arancia e limone
1 godz. 30 min
Biscottini alle mandorle
35 Min