Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
of 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.15 g
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1h 50 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30 min
Cremoso al caffè
5h 30min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Torta cappuccino e caramello
2h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min