Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
of 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.15 g
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Cheesecake ai lamponi
3 godz. 20 min
Panna montata
10 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Cheesecake all'uva fragola
10 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min