Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g fiambre fatiado
- 100 g chourição fatiado
- 100 g paio fatiado
- 100 g bacon fatiado
- 100 g queijo fatiado
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 678.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Francesinhas de frango
1 godz.
Rabanadas
55 min
Aletria de cortar à faca
35 min
Francesinha
1 godz.
Fogaça
3h
Formigos
35 min
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Casadinhos
45 min
Folar transmontano
3h 50min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1 godz.
Pataniscas de bacalhau
50 min
Bolinhos de bacalhau
1 godz.