Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- farine de blé, pour fariner
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1019 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Pain ciabatta
3h 45min
Cantucci
1h 15min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 25min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym et huile d'olive
1sa 55 dk
Fougasse au romarin
3h 25min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3sa 20 dk
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min