Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- farine de blé, pour fariner
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1019 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Fougasse
2h
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
Panisses
30 Min