Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Fischabschnitte (Gräten, Köpfe, Abschnitte, Schwänze etc.), roh
- 80 g Staudensellerie
-
4
Schalotten
of 3 Zwiebeln, halbiert - 4 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Thymian
- 1 Zweig Estragon
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 Nelken
- 6 weiße Pfefferkörner
- 500 g Weißwein
- 600 g Wasser, kalt
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 970 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Andalusische Fischsuppe
50 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Tintenfischsauce
40 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Muschelsuppe
40 Min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min