Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g Kalbsknochen, mit Fleisch
of 1500 g Rinderknochen, mit Fleisch - 3000 g Wasser, kalt
- 2 gestr. EL Salz
- 1 Gemüsezwiebel, mit Schale, halbiert
- 800 - 1000 g Suppengemüse, geputzt, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 3880 kJ / 920 kcal
- Eiwitten
- 152 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1hod.
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10 min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Rindssuppe
2hod.
Hühnerbrühe mit Semmelklößchen
1h 5 min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 λεπτ.
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min.
Gemüsefond
45min
Geflügelfond
1hod.
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45min