Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g Kalbsknochen, mit Fleisch
of 1500 g Rinderknochen, mit Fleisch - 3000 g Wasser, kalt
- 2 gestr. EL Salz
- 1 Gemüsezwiebel, mit Schale, halbiert
- 800 - 1000 g Suppengemüse, geputzt, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 3880 kJ / 920 kcal
- Eiwitten
- 152 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Sauerbraten
72 godz.
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50 min
Kalbstafelspitz
50min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8h 30 min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40 min
Lammbratwurst
3h 30min
Fisch im Päckchen
1h 10min
Rindssuppe
2h
Kartoffelklöße
25 Std.