Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g Kalbsknochen, mit Fleisch
of 1500 g Rinderknochen, mit Fleisch - 3000 g Wasser, kalt
- 2 gestr. EL Salz
- 1 Gemüsezwiebel, mit Schale, halbiert
- 800 - 1000 g Suppengemüse, geputzt, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 3880 kJ / 920 kcal
- Eiwitten
- 152 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch
35min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5h
Geflügelfond
1h
Bandnudeln
55min
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12 Std. 40 Min
Rindssuppe
2h
Gefüllte Ente
3h 15min
Fischbrühe
30min
Hühnerbrühe mit Semmelklößchen
1h 5min
Forellen des Bischofs
35min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1h