Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g Kalbsknochen, mit Fleisch
of 1500 g Rinderknochen, mit Fleisch - 3000 g Wasser, kalt
- 2 gestr. EL Salz
- 1 Gemüsezwiebel, mit Schale, halbiert
- 800 - 1000 g Suppengemüse, geputzt, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 3880 kJ / 920 kcal
- Eiwitten
- 152 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45 Min
Gemüsefond/-suppe
50 Min
Rindssuppe
2h
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Geflügelfond
1 Std.
Marinierte Schweinenackensteaks
2 godz. 30 min
Hühnerbrühe mit Semmelklößchen
1h 5min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min