Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di zucchero + q.b.
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 220 g di burro morbido a pezzi
- 3 uova
- 2 bustine di zucchero vanigliato
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (circa 15 g)
- 70 g di liquore, tipo Sassolino
- 1 cucchiaio di olio di semi di mais
- 1 cucchiaio di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Torta al testo
1 Std.
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Fave dei Morti
55min
Panone di Natale
2 godz. 30 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50 min
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Zuppa imperiale
1 Std.
Cappelletti reggiani
2h
Passatelli
45 Min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min