Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 30 g di mandorle pelate
- 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 100 g di fecola di patate
- 120 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
Farcitura
- 700 g di mele a tocchi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaini rasi di cannella
- 100 g di confettura di amarena
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata bigusto
1h 55min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50min
Crostata di mele
1h 5min
Strudel di mele
1h 35min
Sfogliata di pere e cioccolato
2h 50min
Streusel alle fragole (senza glutine)
2h
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Sbriciolata di farro e nocciole ai frutti di bosco
45 Min