Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 1000 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
- 150 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en tiras de 5 mm)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de carne
- 1 cucharada de tomate concentrado
-
2
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de champiñones frescos en cuartos
- 200 g de cebollitas francesas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1626 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 21.09 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Boeuf burguignon
1h 10 min
Ossobuco a la milanesa
1h 10 min
Langostinos thai
15min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1 Std.
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Sukalki
2h
Filete a la pimienta
20 Min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5hod. 5min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10 min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Costillas de cerdo coreanas con minitortillas (Cocción lenta)
4u. 10min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3 Std. 30 Min