Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- 100 g Zucker
- Butter zum Einfetten
- Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 6 Lasagneblätter
- 500 g Magertopfen
- 250 g Naturjoghurt
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 250 g Wasser
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 500 ml)
- 250 g gemischte Beeren, gefroren, angetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Grießauflauf
1 Std. 30 Min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 Min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 Std. 15 Min
Germknödel
1 Std.
Schoko-Kirsch-Schmarrn vom Blech
30 Min
Nudel-Kirsch-Auflauf
1 Std.
Pikanter Scheiterhaufen
1h 20min
Schwarzwälder Kirschknödel
1 Std.
Kirschlasagne
45min
Schupfnudeln mit Karamellsauce und Äpfeln
40min
Apfel-Zimt-Pudding
10min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min