Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 220 g água
- 30 g azeite
- 10 g açúcar amarelo
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 100 g queijo cheddar
- 30 g azeite
- 150 g cebola roxa cortada em lâminas
- 100 g tomate em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g pimento verde cortado em tiras
- 4 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 10 g açúcar
- 20 g vinagre balsâmico
- 20 gotas de Tabasco®
- 1 c. chá de sal
- 250 g queijo mozarela fresco cortado em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Piza 4 estações
1 Std.
Piza Vénus
1 Std.
Molho holandês de pimento vermelho e paprika
15 Min
Cebola frita com molho de iogurte
30min
Baguetes de espelta com massa-mãe
7 Std. 35 Min
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Tortilhas
1 Std.
Tacos de peru com molho de amendoim
30min
Piza rápida de peperoni
1 Std.
Piza de restos
4 Std. 40 Min
Massa-mãe
360 Std.