Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dip
- 450 g abacate cortado em pedaços
- 100 g grão-de-bico cozido e escorrido
- 70 g sumo de limão (2 unid. aprox.)
- ½ c. chá de sal
- ½ malagueta vermelha (optioneel)
Pataniscas
- 300 g peito de frango cortado em pedaços pequenos
- 10 g massa de pimentão
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de sal
- ½ malagueta vermelha (optioneel)
- 15 g gengibre ralado
- 5 g cebolinho picado
- 10 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g farinha
- ½ c. chá de fermento p/ bolos
- 1 ovo
- 80 g água
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Bolo do caco com hambúrguer e coleslaw
45min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Chamuças
1 Std. 30 Min
Rissóis de requeijão e noz
35 Min
Pão recheado com ovos e feijão-verde
5 Std. 30 Min
Pão com chouriço e queijo
1 Std. 30 Min
Chamuças
1 Std. 30 Min
Chamuças de batata e coentros
45min
Patê de feijão branco e pimentos
1h 10 min
Bolo-rei conventual
3h
Rissóis de polvo
1 Std. 30 Min
Rissóis de atum
2h