Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di nocciole sgusciate del Piemonte
- 150 g di zucchero
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente bio)
- 170 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 3 uova
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di Rum (optioneel)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 50 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2176 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di limone e mandorle
1sa 20 dk
Torta di nocciole
50 min
Bonèt
2sa
Torta alle nocciole senza farina
55min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Torta amaretti e mela
2sa
Torta alle pesche
1h 10 min
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1sa 30 dk
Torta di mele e nocciole
1h
Torta di mele e yogurt
1sa 30 dk
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min