Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane per hamburger
- 90 g di latte
- 4 - 6 gocce di succo di limone
- 190 g di farina di forza + q.b.
- 90 g di farina per torte
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 albume, per spennellare
Hamburger di tonno
- 300 g di tonno fresco (senza pelle e spine) a pezzi
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Per terminare
- 1 cipolla rossa a fette sottili
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di aceto di Sherry
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 120 g di ketchup
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 5.31 g
- Koolhydraten
- 11.66 g
- Vetten
- 3.73 g
- Vezels
- 0.54 g
Alternatieve recepten
Burger buns
4h 40min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 Std. 15 Min
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3 Std.
Sushi di verdure raw
8 godz. 30 min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Sandwich colorati
3 Std. 15 Min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Canapè mini hamburger
4 godz. 10 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Panini basilico e pomodori secchi
3 Std. 15 Min