Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1433 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 25.22 g
- Koolhydraten
- 12.67 g
- Vetten
- 21.25 g
- Vezels
- 1.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Riñones al jerez
1 Std.
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Lengua de ternera al vino tinto
2h 50min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 Min
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Callos con garbanzos
45 Min
Conejo con mojo picón
20 Min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 Min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min