Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 10 g de levadura seca instantánea
- 2 cditas de orégano
- 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 1 cdita de sal
- 20 g de cebolla morada, fileteada
- 100 g de papa, en rodajas muy finas
- 2 ramitas de romero, solamente las hojas
- 2 cditas de sal gruesa
- 3 cditas de aceite de albahaca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 974 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
3 Std. 45 Min
Torta de elote con queso
40min
Sopa Thenthuk
1 godz.
Pan artesanal TM6
5 Std.
Focaccia con romero y jitomates cherry
1 godz. 30 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 Std. 20 Min
Galletas de semillas
35 Min
Nidos de papa con salmón y crema
2h 40min
Crema batida
10min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3h 20min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 godz.