Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 50 g queijo parmesão
- 5 dentes de alho
- 60 g azeite
- 600 g espinafres descongelados
- 2 ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 80 g cenoura
- 500 g carne picada
- 200 g tomate em pedaços
- 15 g concentrado de tomate
- 2 c. chá de orégãos
- 1000 g leite
- 120 g farinha
- 50 g manteiga
- 1 c. chá de mostarda
Crepes
- 120 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 750 g leite
- 1 c. chá de sal
- 300 g farinha de trigo
- 3 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3341.2 kJ / 798.6 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1345.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brigadeiros XL
1sa 30 dk
Patê de salmão
5 Min
Croquetes de frango e batata-doce
1 Std. 10 Min
Dip de tomate e queijo-creme
5 Min
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
14 Std. 10 Min
Frango com iogurte e ervas
3h
Crepes integrais recheados com ricota e espinafre
15 Min
Patê de salmão
10 Min
Rolinhos de frango com molho de pimento e manjericão
8 godz. 40 min
Kulfi de manga e açafrão
8sa
Tomate recheado com pasta de frango
25 Min
Pudim de bacalhau
2h