Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 150 g cebola, cortada em metades
- 1 dente de alho
- ½ c. chá de cominho em pó
- 250 g pimentão vermelho, cortado em pedaços
-
1
pimenta malagueta verde fresca, sem sementes (ver dica)
of ½ c. chá de pimenta malagueta seca, a gosto - 450 g carne moída
-
300
g tomate em lata (inteiro)
of 300 g tomate fresco, cortados em pedaços - 1 c. chá cheia de sal
- molho de pimenta vermelha, a gosto (optioneel)
- 400 g feijão vermelho enlatado, escorrido
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1285 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
2 Std. 45 Min
Lombo de porco à brasileira
2 godz. 25 min
Bolo nega maluca
1h 5min
Picanha ao sal
1h 5min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Brioche de parmesão
1h 45 min
Calabresa acebolada
20 min
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1u. 10min
Escondidinho de carne
1u. 15min
Frango garam masala
50 min
Frango à pizzaiolo
55 min
Frango com molho cremoso de legumes
50 min