Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
-
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 20 g aceite de oliva
- 350 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 1 pellizco de pimienta molida
Terminación
- 200 g de mozzarella fresca escurrida, cortada en láminas
- 100 g de jamón cocido en lonchas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 106.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con borde relleno de queso
1 godz.
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de verduras asadas
2 Std. 25 Min
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1h 20min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Pizza marinera
1 Std. 40 Min
Pizza caprichosa
2h 40min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Panzerotti a la romana
1 godz.
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min
Calzone con pimientos y chorizo
2 Std.
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min