Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chantilly de coco
- 400 g leite de coco
- 10 g xarope de agave
Bolo
-
Manteiga q.b. p/ untar
of margarina vegetal q.b. p/ untar - 70 g trigo sarraceno
- 150 g amêndoa s/ pele
- 1200 g água
- 500 g batata-doce cortada em pedaços
- 300 g tâmaras s/ caroço
- 130 g chocolate preto (50% cacau) partido em pedaços
- 30 g óleo de coco
- 60 g bebida de arroz
- 2 c. sopa de cacau em pó
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 pitada de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1284 kJ / 306.9 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 69.3 mg
Alternatieve recepten
Granola de trigo sarraceno e cacau
2h 35min
Granola de abóbora
1h 5min
Assado de cenoura com amendoim
55 min
Quadrados de laranja e coco
35min
Bolo de polenta
1u.
Bomba de amendoim
45min
Chocolate com frutos secos
1h 5min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6h
Panquecas de grão
20min
Aveia overnight com bebida de cânhamo
24h
Cheesecake no bake
45min
Papas de aveia com alfarroba e bebida de linhaça
25min