Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chantilly de coco
- 400 g leite de coco
- 10 g xarope de agave
Bolo
-
Manteiga q.b. p/ untar
of margarina vegetal q.b. p/ untar - 70 g trigo sarraceno
- 150 g amêndoa s/ pele
- 1200 g água
- 500 g batata-doce cortada em pedaços
- 300 g tâmaras s/ caroço
- 130 g chocolate preto (50% cacau) partido em pedaços
- 30 g óleo de coco
- 60 g bebida de arroz
- 2 c. sopa de cacau em pó
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 pitada de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1284 kJ / 306.9 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 69.3 mg
Alternatieve recepten
Pão de banana e cacau
30min
Mousse de chia com coulis de manga e laranja
4 godz. 30 min
Banana bread sem farinha
1h 20min
Brownie de batata-doce
1h
Creme vegan de caju e limão
35min
Brownies vegan
8 godz.
Crepes de trigo-sarraceno
15min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15 min.
Tarte de chocolate com manteiga de amendoim
1h
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45min
Bolo de laranja com tisana drenante
1h
Bolo de maçã, amêndoa e aveia
45min