Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
of 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane pugliese
29h 20min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Rosette
5h 20min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Panini all'olio
3u. 10min
Filone di sola semola
2h 50min