Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Schweineschmalz
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
of ½ Pck. Trockenhefe -
½
TL Zucker
of ½ TL Backmalz - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 EL natives Olivenöl zum Bestreichen und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 100 g gekochter Schinken, gewürfelt
- 200 g Fontinakäse, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 100 g Salami, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 896 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Sonnenblumenbrot
1 godz. 20 min
Gefüllte Focaccia
4 godz.
Kartoffelrösti in Baconhülle
1sa 30 dk
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 dk
Barbecue Brötchen (Roosterkoek) mit Boerewors-Patties
1h 45min
Brotkranz mit Eiern
2 Std. 20 Min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 Std. 10 Min
Pizzabrot
2h
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1 Std. 40 Min
4-Käse-Pizza
3h 50min