Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Schweineschmalz
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
of ½ Pck. Trockenhefe -
½
TL Zucker
of ½ TL Backmalz - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 EL natives Olivenöl zum Bestreichen und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 100 g gekochter Schinken, gewürfelt
- 200 g Fontinakäse, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 100 g Salami, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 896 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1sa 20 dk
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2 Std. 30 Min
Käse-Schinken-Stangen
1 Std.
Cookie-Torte
1 Std.
Mini-Fladenbrote
2 Std. 20 Min
Partyring
2 godz.
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Kräuter-Bacon-Schnecken
2 godz.
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Dille und Feta Fladenbrot
1sa 20 dk
Käseecken
2 Std. 30 Min
Käse-Knusperstangen
1 Std.