Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
-
15
g frische Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Tortillas mit Räucherlachs und Gurken
45 Min
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Teigtaschen mit Paprika und Tomate
2h
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1sa
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Frittierte Mini-Pizzen
2h
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1sa
Pizza Hawaii
1h 35min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min