![Crema catalana (di Luca Montersino) Crema catalana (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A13E0EAA-DFA7-4264-8B3B-79CCC77F9282/Derivates/B59B434D-7C1D-4EEB-9CE2-B21BD45533D9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (3 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di cannella in polvere (1 g)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 270 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
- 170 g di zucchero di canna grezzo per caramellare
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10865 kJ / 2597 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 297 g
- Vetten
- 147 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake in vasetto
4h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Crema inglese
15min
Zabaione
15min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2h
Meringhe al caramello con crema inglese
30 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Crema catalana
40 min
Crème caramel
3hod. 45min