Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz dry vermouth
- 1 tbsp anise liqueur, i.e. Pernod® or Black Sambuca®
- 3 ½ oz raisins
- 2 oranges, zest only, no white pith, plus extra slices to garnish
- 5 cardamom pods, crushed
- 6 whole cloves
- 1 in. fresh ginger, peeled and thinly sliced
- 2 cinnamon sticks
- 7 oz raw sugar
- 35 ½ oz red wine, chilled
- 3 ½ oz dark rum
- 13 oz ginger beer, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beet Salad
15min
Immune Booster
5 min
Florida Cuban Rolls
3h
Lemonade (TM5 Metric)
10 min
Onion Dip
10 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Illinois Pierogi
2h 30 min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15min
Strawberry Caipiroska
10 min
Lollipops
40min
Citrus Margarita
10 min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28u. 20min