Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Oliven, schwarz, entsteint, gut abgetropft
- 270 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 500 g Mehl
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Eigelb
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 674 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Dip
50 Min
Olivenbrot
2h
Olivenring
3 Std.
Auberginen-Mandel-Dip
20 Min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45 min
Nuss-Körner-Brötchen
4 Std. 40 Min
Italienisches Maisbrot
1h 50min
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20min
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2h 35 min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30 min