![Helado bicolor con praliné Helado bicolor con praliné](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B967CC9B-A500-48D8-A224-38F3903D27AC/Derivates/ACB6E671-6FFC-4176-A179-AB05F6DC82CD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de almendra
- 50 g de azúcar
- 25 g de agua
- 50 g de almendras peladas
Helado bicolor
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 320 g de leche condensada
- 20 g de cocoa en polvo
- 16 - 20 galletas, tipo Maria
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2014 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 7.19 g
- Koolhydraten
- 42.59 g
- Vetten
- 31.4 g
- Vezels
- 1.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas
1h 20min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Geen beoordelingen
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20 min
Delicia de helado
10 Std.
Mordiscos caseros
1h
Pastel capuchino
2 Std.
Pastel de cajeta
1h 10 min.
Orejitas bañadas en chocolate
2 Std.
Helado de chocolate
8h 30min
Mousse de chocolate
30 min
Besos de dama
1h
Cobertura de mousse de chocolate
10min