Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 70 g de sucre en poudre
- 70 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 70 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 6 nectarines, coupées en lamelles fines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 26.9 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Pannacotta à l’orange
4 godz. 25 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2j 30 menit
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1j
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Tartelettes choco-raisins
1j
Fraîcheur de nectarine
25 min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4 Std.
Taboulé de pamplemousse et crevettes
55 Min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 Min
Tarte crumble aux abricots
1 Std. 40 Min
Vacherin glacé à l'abricot
4j 30 menit
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3h 30min