Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di amido di tapioca, consentito da prontuario
- 2 uova
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.33 g
- Vetten
- 7.17 g
- Vezels
- 0.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Miscela per farina senza glutine
10 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Crostini multigusto (senza glutine)
1u. 20min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Crêpes (senza glutine)
50min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 Min