Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g queijo flamengo
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa tipo concha
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 300 g fiambre em cubos
- 100 g espinafres, descongelados bem espremidos
- 30 g farinha
- 250 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só a raspa
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3085.8 kJ / 737.5 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 83.2 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 2393.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa gratinada com couve-de-bruxelas e bacon
50 Min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 Std. 5 Min
Massa com frango no forno
1sa
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Massa com fiambre, presunto e milho
50 Min
Penne de atum com manjericão
35 dk
Empadão de fiambre
1sa
Lasanha de fiambre
55 Min
Gratinado de bolonhesa
1sa
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min
Massa de forno da avó
1sa
Penne com atum
30 Min