Gyoza med svinekjøtt og soyadipp
TM6 TM5 TM31

Gyoza med svinekjøtt og soyadipp

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Dipp

  • 1 cm ingefær, fersk, skrelt
  • 50 g riseddik
  • 50 g soyasaus
  • 1 vårløk, delt i tynne skiver
  • 1 ts sesamolje
  • ¼ ts chiliflak, tørket

Fyll

  • 800 g vann, pluss ekstra for å forsegle og dampe (hvis nødvendig)
  • 100 g kål, delt i biter (5-6 cm)
  • 3 cm ingefær, fersk, skrelt
  • 2 hvitløksfedd
  • 5 kvister gressløk, fersk, delt i biter
  • 3 vårløk, delt i fire
  • 300 g svinekjøttdeig
  • 1 klype havsalt, etter smak
  • 1 klype hvit pepper, etter smak
  • 1 ts sesamolje
  • 2 ts soyasaus
  • 2 ts riseddik
  • 2 ts potetmel
  • 1 pakke gyozapapir (ca. 35 papir)
  • 2 ss vegetabilsk olje, pluss ekstra til smøring

Voeding
per 1 stykke
Calorieën
194.2 kJ / 46.2 kcal
Eiwitten
2.4 g
Koolhydraten
2.2 g
Vetten
3.1 g
Verzadigd vet
0.6 g
Vezels
0.3 g
Natrium
93.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r763464