Compatibele versies
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi di 3-4 cm
- 600 g di acqua
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 100 - 150 g di salmone affumicato a fette in strisce (circa 0,5x3 cm)
-
10
g di erbe aromatiche, a piacere
of 10 g di aneto fresco, a piacere - 200 g di panna acida
- 50 g di caviale, a piacere, nero o rosso
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 244.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r760727