Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kylling katsu i karrisaus
- 25 g vegetabilsk olje
- 3 hvitløksfedd
- 120 g løk (ca. 1 løk), delt i biter (2 cm)
- 200 g gulrøtter, delt i skiver (1 cm)
- 1 ss karripulver
- 125 g hvetemel
- 500 g vann
- 2 ts kyllingbuljongpaste (se tips)
- 20 g honning
- 15 g japansk soyasaus
- ½ ts garam masala
- 1 laurbærblad, tørket
- 100 g panko paneringsmel
- 1 egg
- 2 kyllingbrystfileter, med eller uten skinn
Dampet ris
- 350 g ris, kortkornet
- 900 g vann
- 1 ts havsalt
- vegetabilsk olje, til steking
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 5199.5 kJ / 1238 kcal
- Eiwitten
- 52.7 g
- Koolhydraten
- 113.9 g
- Vetten
- 62.7 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1465 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r756540