Apparaten en accessoires
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
4 filets de poulet
-
4 pincées de sel et ½ c. à café
-
5 pincées de poivre moulu
-
25 g de truffe noire fraîche râpée
-
4 c. à café d'huile d'olive
-
600 g de céleri-rave coupé en morceaux
-
500 g d'eau
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1096.8 mg
Eiwitten
31.5 g
Calorieën
1655.5 kJ /
396.3 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°34
47 recepten
Frankrijk
Frankrijk