Apparaten en accessoires
Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
240 g de brocoli en fleurette
-
240 g de chou-fleur en fleurette
-
200 g de cabillaud en petits morceaux
-
600 g d'eau
-
200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
1 c. à soupe de curry en poudre
-
du sel
-
du poivre moulu
-
4 brins d'aneth frais, ciselés4 brins de coriandre fraîche ciselés
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14 g
Calorieën
1020 kJ /
245 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Larousse - Je cuisine presque veggie
50 recepten
Frankrijk
Frankrijk