Apparaten en accessoires
Raie aux câpres
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
50 g d'échalotes
-
80 g de beurre coupé en morceaux
-
50 g de câpres en saumure
-
500 g d'eau
-
600 g de pommes de terre coupées en morceaux
-
900 - 1200 g d'aile de raie coupée en 4 morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
396.8 mg
Eiwitten
27.8 g
Calorieën
1581.8 kJ /
376.3 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
24.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk