Apparaten en accessoires
Légumes farcis au poisson
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
-
20 g de noisettes
-
40 g de chapelure
-
1 courgette
-
4 tomates moyennes
-
1 poivron rouge
-
70 g d'échalotes
-
20 g d'huile d'olive
-
50 g de crème liquide 35% m.g.
-
1 c. à café de curry en poudre
-
3 pincées de sel
-
3 pincées de poivre blanc moulu
-
400 g d'églefin coupé en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
176.6 mg
Eiwitten
11.6 g
Calorieën
643.6 kJ /
153.4 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
10.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk