Apparaten en accessoires
Gravlax de cabillaud au piment fumé
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
1 citron jaune (zeste et jus)
-
1 c. à café de piment chipotle fumé
-
2 pincées de vanille en poudre
-
½ c. à café de poivre sauvage
-
300 g de sucre en poudre
-
600 g de gros sel
-
60 g de whisky
-
1 dos de cabillaud sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1255.7 mg
Eiwitten
21.2 g
Calorieën
489 kJ /
104.2 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk